Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини завоювали путівки на Європейський юнацький Олімпійський фестиваль

15-16 травня в Києві на НСК «Олімпійський» пройшов чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1997 року народження та молодше.

Ці змагання були останнім відбірковим стартом на Європейський юнацький Олімпійський фестиваль, за підсумками якого буде формуватися список команди для участі в ІІ Юнацьких Олімпійських іграх.

Збірна Донецької області була представлена лише 23 спортсменами, однак юні легкоатлети змогли переконати глядачів у своїх силах.

Так, у бігу на 100 м серед дівчат рівних не було спортсменці з Артемівська, учениці ДВУОР ім. С.Бубки Ірині Скитській (тренери – К.Третьяков, О. та О.Вегнери), яка у фіналі з результатом 12,15 с виборола право участі в Європейському фестивалі.

У секторі для потрійного стрибка серед юнаків кращим став вихованець Донецької ДЮСШ ім. Н.Ткаченко, учень ДВУОР ім. С.Бубки Олександр Малосілов (тренер – А.Кравченко), який з результатом 15 м 89 см виконав норматив на Європейський фестиваль.

Також до складу збірної команди для участі у фестивалі потрапили учень ДВУОР ім. С.Бубки Андрій Аліксійчук (тренер – К.Степанцов та Т.Мезенцева), який на дистанції 1500 м фінішував першим з результатом 4.01,93, та Роман Кузьминов з Дебальцевого, який виступає в стрибках у висоту.

На вищу сходинку п’єдесталу серед представників Донеччини також потрапив вихованець ДЮСШ ім. Н.Ткаченко Владислав Семенов (тренер – Абрамова О.), який на дистанції 110 м з бар’єрами показав результат 14,61 с.

Треті місця посіли три спортсмени нашого регіону: вихованець СДЮШОР № 8 з легкої атлетики ім. С.Бубки Юрій Філін – у стрибках з жердиною (4 м 30 см, тренер – О.Симахін), вихованець Горлівської ДЮСШ № 2 Сергій Кобець (9.11,33, тренер – В.Гурей) – на дистанції 3000 м, атлет з Єнакієвого Владислав Бізін (1.57,87, тренери – В.Лукомський, А.Бізін) – на дистанції 800 м.

 
Фото – http://uaf.org.ua
 
19.05.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах