Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Макіївці відбувся традиційний міський турнір з воркауту

8 травня на базі спортивного майданчика міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся щорічний міський турнір з вуличного воркауту «Spring Battle Fest 2014» серед молоді в особистій першості.

Турнір, який пройшов у рамках молодіжної акції «Я – за здоровий спосіб життя», був організований спільно спорткомітетом та відділом у справах сім’ї та молоді міської ради.

Змагання проходили за двома напрямками: вуличний Workout, у якому взяли участь 17 спортсменів, і Free Running, де свою майстерність демонстрували 9 учасників.

У підсумку парних змагань у кожному напрямку визначилася трійка лідерів. У воркауті перше місце посів Валерій Подакін, друге – Ігор Трубніков, а третє – Валерій Піскунов. Переможцем у Free Running став Владислав Димура, другим став Владислав Михальов, а третім – Ілля Алескеров.

Переможці були нагороджені грамотами, медалями та пам’ятними сувенірами з логотипом турніру від організаторів.

Усі учасники підкреслили важливість проведення таких змагань для розвитку та популяризації воркаута в місті серед молоді, а гарний настрій і бойовий дух супроводжували захід до самого його завершення.

 
14.05.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах