Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецькі велосипедисти-юніори вивели Україну в трійку кращих у Польщі

У Польщі завершилася багатоденна велогонка серед юніорів La Coupe du Prsident de la Ville de Grudziadz, що проходить під егідою Міжнародного союзу велосипедистів (UCI) і має категорію 2.1. У ній у складі збірної України брали участь велогонщики Міжнародного спортклубу «ІСД» та Федерації велосипедного спорту Донецької області. За підсумками генеральної класифікації донецькі юніори вивели збірну України на третє місце.

Заключний четвертий етап склав 109,5 км. Середня швидкість – 42,224 км на годину. У верхній частині фінішного протоколу етапу опинився і представник МСК «ІСД» Марк Падун, що фінішував на 10-й позиції. Двоє інших донеччан у складі збірної України Рінат Удод і Кирило Рогозін опинилися на 38-му і 62-му місцях відповідно. 110-м завершив гонку Данил Осадчий. У командному заліку Україна опинилася на 10-му місці. Ще одна українська команда – київського РВУФК – стала 20-ю. Переможцем етапу став поляк Алан Банашек з команди BDC NOSiR Nowy Dwór Maz.

За підсумками генеральної класифікації двоє наших земляків увійшли до двадцятки кращих. Марк Падун став 17-м, а Ринат Удод – 19-м. Кирило Рогозін – на 22-й сходинці. Переможцем багатоденки став Джуліус Ван де Берг з Нідерландів (команда VIKING Waterland Wielerteam). Вісім секунд йому поступився переможець заключного етапу поляк Алан Банашек. Третім завершив багатоденку Максим Салтиков зі збірної Казахстану.

У командному заліку збірна України стала третьою, поступившись переможцям з VIKING Waterland Wielerteam 19 секунд. Стільки ж поступилися переможцям та велогонщики Казахстану, але за додатковими показниками вони випередили нашу команду. Представники пострадянського простору зайняли в командному класифікації наступні місця: Естонія – 6-та, Латвія – 11-та, Білорусь – 13-та, Вірменія – 18-та, РВУФК-Київ – 19-та, команда Мінська – 20-та. Усього в гонці брали участь 24 команди.

 
За інформацією Міжнародного спортивного клубу «ІСД»
 
05.05.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах