Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині стартує Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

26 березня відбулася нарада організаційного комітету Донецької області з проведення восьмої всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Координаторами благодійної акції у регіоні виступає Донецька громадська організація «Альянс».

Цього року акція ВБФ «Серце до серця» пройде з 7 по 28 квітня під гаслом «Почуй світ!» та буде присвячена збору коштів для закупівлі медичного обладнання та слухових апаратів дітям з вадами слуху.

У зустрічі взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації – начальник головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Олена ПЕТРЯЄВА, начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілія ЗОЛКІНА, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир МИЦИК, заступники начальників та спеціалісти управлінь культури і туризму, освіти і науки облдержадміністрації.

Під час зустрічі було заслухано звіт щодо проведення акції в 2012 році регіонального координатора акції Наталії Семиволос, яка повідомила, що у минулому році Донецька область була 5-ю в рейтингу із збору коштів серед інших областей України. Завдяки мешканцям області було зібрано 279 035,40 грн., які були витрачені на закупівлю інсулінових помп для дітей, хворих на цукровий діабет.

Далі учасники зустрічі обговорили деталі організації акції у поточному році. Головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лідія Бідило запевнила, що будуть створені усі умови для того, щоб волонтери змогли пройти спеціальну підготовку до початку акції.

Також було вирішено підключити до участі в акції вищі навчальні заклади Донецької області та вирішити питання встановлення скриньок зі збору коштів під час проведення різних спортивних подій та культурних заходів у період проведення акції, необхідність широкого інформаційного супроводу даної компанії.

«Я хочу, щоб акція пройшла гарно, відкрито та результативно» - резюмувала Олена ПЕТРЯЄВА.

Для довідки

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» був створений у 2006 році. За 7 років його діяльності було зібрано коштів на суму 16 171 382 грн. Мета фонду - порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всебічного контролю і публічного звітування.

 
27.03.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах