Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Донецької області з баскетболу зібрав у Полтаві понад 80 юних учасників

З 27 по 29 вересня в місті Полтава у спортивному залі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з баскетболу серед юнаків і дівчат 2008 року народження та молодших. Змагання провели в рамках відзначення Дня захисників і захисниць України.

Учасниками першості стали 83 спортсмени – 62 юнаки та 21 дівчина, які представляли комунальний заклад «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки», Донецьку обласну дитячо-юнацьку спортивну школу ігрових видів спорту та єдиноборств (смт Новодонецьке), Дитячо-юнацьку спортивну школу Дружківської міської ради, а також баскетболісти та баскетболістки з Полтави, які є вихованцями Полтавської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 2.

На відкритті чемпіонату спортсменів і тренерів привітали: начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, в.о. начальника відділу фізкультурно-спортивної роботи Андрій Іванов та директор Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки Ігор Анушкевич.

Володимир Мицик у своєму зверненні зазначив, що можливість проводити такі заходи, хоч і не на території Донецької області, сьогодні є завдяки Збройним Силам України. Він побажав спортсменам якнайбільш влучно потрапляти в кільце та подарував усім командам баскетбольні м’ячі.

Матчі в межах змагань проходили за коловою системою, що дозволило кожному колективу зіграти проти всіх учасників. Ігри видалися напруженими та видовищними. Глядачі могли спостерігати за яскравими моментами: ефектними кидками, точними передачами та захоплюючими блок-шотами. Баскетболісти під керівництвом своїх наставників мали можливість продемонстрували набуті на тренуваннях навички, майстерність та командний дух.

За підсумками чемпіонату серед юнаків перемогу здобули вихованці комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки» (тренер Сергій Савенко), срібними призерами стали учні Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи ігрових видів спорту та єдиноборств (смт Новодонецьке, тренер Анатолій Філімонов), а «бронзою» відзначився колектив Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради (тренер Андрій Опаренко).

Хлопців і дівчат, які посіли призові місця, нагородили кубками, медалями й грамотами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Також усі учасники заходу отримали солодкі подарунки.

 
 
 
30.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах