Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Танцюристи з Мирнограду – переможці та призери світової першості в Польщі

З 20 по 22 вересня в польському місті Бялка-Татшанська відбувся чемпіонат світу зі спортивних танців, у межах якого 250 учасників із 14 країн змагались у низці категорій: дорослі, професіонали, про-ам, молодь, юніори, ювенали, формейшн, секвей, соло, двійки, тріо, латиноамериканська, європейська, 10 танців.

У складі збірної України Донецьку область представили 7 вихованців дитячо-юнацької спортивної школи Мирноградської міської ради, яких підготувала тренер Наталія Волкова: Єгор Агапін, Аріна Варламова, Іван Мовчан, Марія Солоненко, Поліна Рисай, Павло Тхоренко та Дар’я Стадник.

Єгор Агапін і Аріна Варламова показали високий рівень виконавчої майстерності, ставши першими в категорії «Дорослі» стандарт і бронзовими призерами в категорії «Професіонали» стандарт.

Іван Мовчан та Марія Солоненко перемогли в категоріях «Юніори 2» Латина та Про-ам секвей Латина. У категорії «Юніори 2» 10 танців вони стали срібними призерами та в категорії «Юніори 2» стандарт посіли четверте місце.

Поліна Рисай у категорії «Дорослі» Латина здобула «золото» і в категорії «Молодь 2» соло Латина була бронзовою призеркою.

Павло Тхоренко та Дар’я Стадник вперше взяли участь у змаганнях міжнародного рівня, у категорії «Юніори 1» стандарт посівши четверте місце.

Додамо, що Наталія Волкова, як суддя міжнародної категорії, представила Донеччину і в суддівській колегії змагань.

У Польщі танцюристи Донецької області вразили суддів своєю майстерністю та отримали запрошення на Кубок Європи, що пройде в Молдові.

 
27.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах