Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Всесвітній день прибирання об’єднав спортивну спільноту Донецької області

20 вересня під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» спортивна спільнота Донецької області долучилася до масштабного екологічного руху «World Cleanup Day».

У Всесвітній день прибирання всі бажаючі мали змогу зробити власний внесок в очищення довкілля, обравши зручний для себе формат: традиційну толоку, прибирання територій спортивних споруд, дитячих майданчиків, паркових зон і прибудинкових територій, цифрове прибирання, сортування та здавання вторинної сировини.

Учасниками акції стали керівники і працівники комунальних установ фізкультурно-спортивної спрямованості, члени їхніх родин, спортсмени й тренери.

Кожен і кожна з представників спортивної громадськості Донеччини власним прикладом нагадали про важливість спільної турботи про майбутнє України зокрема та світу в цілому. Об’єднуймо наші зусилля й надалі, щоб кожен куточок нашої держави був затишним для життя! Формуймо культуру чистоти разом!

Результати участі у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 до 25 вересня включно. Загальні підсумки «World Cleanup Day» в Україні будуть опубліковані 1 жовтня 2024 року на сайті letsdoitukraine.org.

 
 
 
 
23.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах