Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


21 вересня – День миру

На підтвердження відданості України ідеалам миру, у 2002 році в нашій державі встановлено День миру. Він відзначається 21 вересня – у Міжнародний день миру.

Ця дата визначена ООН для того, щоб підкреслити важливість мирного життя у світі та неприйнятність воєн. Але в XXI сторіччі, ми, українці, на жаль, вимушені на полі бою здобувати своє право на мир у відповідь на російське воєнне вторгнення. Загарбники порушили територіальну цілісність нашої держави більш ніж 10 років тому, принісши на українську землю багаточисельні страждання та смерті. А 24 лютого 2022-го назавжди запам’ятається як початок розв’язаного російськими окупантами суцільного геноциду українців і величезних руйнувань.

Мир у вільній та незалежній Україні – це найзаповітніше бажання усіх нас. Досягти його можливо зусиллями, у першу чергу, наших героїчних захисників і захисниць, а також кожного і кожної на своїй ділянці роботи. Несхильна віра у власні сили, згуртованість і синергія – усе це обов’язково має стати запорукою досягнення величної мети: щасливого майбутнього України під мирним небом!

 
21.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах