Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійський урок у Донецькому обласному спортивному коледжі ім. С. Бубки

Комунальний заклад «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки», що з весни 2022 року функціонує в місті Полтава, прийняв обласне свято в рамках традиційного спортивно-виховного заходу «Всеукраїнський олімпійський урок».

Захід зібрав понад 50 спортсменів із Бахмута, Покровська, Білозерського, Селидового, Краматорська, Слов’янська, Добропілля, Костянтинівки, Миколаївки, Новодонецького, Курахового, Дружківки та Мирнограду. Свої навички і вміння вони мали можливість продемонструвати в межах матчевих зустрічей, майстер-класів та показових тренувань на локаціях з таких видів спорту, як баскетбол, бокс, важка атлетика, велоспорт, волейбол, дзюдо, легка атлетика, тхеквондо (ВТФ) і футбол.

Особливо емоційною вийшла зустріч вихованців відділень боротьби вільної та греко-римської з Олександром Хоцянівським – заслуженим майстром спорту України з вільної боротьби, учасником трьох Олімпійських ігор (2012, 2020 та 2024 років), бронзовим призером чемпіонату світу 2019 року, чемпіонатів Європи 2014, 2019 та 2021 років, а також II Європейських ігор 2019 року. Олександр, який сам є випускником коледжу ім. С. Бубки, розповів про власний сповнений випробуваннями спортивний шлях та поділився з молоддю порадами, як досягати високих результатів.

З Днем фізичної культури і спорту України, з нагоди проведення Олімпійського уроку та Європейського тижня спорту #BeActive разом із Олександром Хоцянівським учнів та студентів Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки привітали: директор КЗ «ДОСФКСП ім. С. Бубки» Ігор Анушкевич, в.о. начальника відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Андрій Іванов, директор Обласної СДЮСШОР з важкої атлетики Ігор Конопльов, а також майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, володар нагород чемпіонатів Європи, срібний призер Всесвітньої Універсіади Дмитро Канівець.

 
 
 

До Дня фізичної культури і спорту України за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери працівники коледжу були нагороджені грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації: Ігор Обухов – тренер-викладач з важкої атлетики, Сергій Кулішенко – старший інструктор-методист з фізичної культури та спорту, Дар’я Горяістова – педагог-організатор, Ірина Кротова – інспектор з кадрів, Марина Шматова – економіст, Ніна Кулішенко – діловод.

Посвідчення кандидатів у майстри спорту України отримали представники двох відділень ДОСФКСП ім. С. Бубки: велосипедний спорт – Софія Ліліткіна і Марія Травкіна, бокс – Cтаніслав Філіпенко та Ярослав Ленцик.

На завершення Олімпійського уроку учасників спортивних локацій заохотили подарунками від Національного олімпійського комітету України.

 
 
 
 
17.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах