Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту України!

Шановні спортсмени, тренери, працівники фізкультурно-спортивних організацій, ветерани спорту, усі прихильники здорового способу життя!

Прийміть сердечні вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Рухова й спортивна активності в сьогоднішні складні воєнні часи надають життєво необхідний заряд енергії, бадьорості й оптимізму, що дозволяють боротися з негативом та успішно долати всі випробування. Спорт згуртовує і робить нас сильніше на шляху до найамбітніших цілей. Регулярні заняття фізичною культурою – це здоров’я кожного й кожної окремо та нації в цілому, запорука міцності нашої держави та її подальшої розбудови.

Ми пишаємося перемогами наших спортсменів на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів, завдяки яким примножуються славні традиції Донецької області та України, радіємо виступам національної збірної на Олімпійських і Паралімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи.

Від душі дякуємо тренерам, вчителям фізичної культури й усім працівникам сфери, які опікуються вихованням сильного тілом та духом покоління, і завдяки кому на спортивному небосхилі запалюються нові яскраві зірочки!

Сердечна вдячність усім представникам спортивної сфери, які в лавах Сил Оборони наразі захищають Україну від російських окупантів, а також активно займаються волонтерською діяльністю!

Щиро зичимо всій спортивній спільноті невичерпного фізичного гарту, стійкості духу, нових досягнень та перемог, втілення в життя всіх благих ініціатив і планів!

 

З найтеплішими побажаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

14.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах