Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий Кубок Донецької області з кікбоксингу WAKO відбувся на Хмельниччині

7-8 вересня місто Хмельницький прийняло відкритий Кубок Донецької області з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих, приурочений до Дня фізичної культури та спорту, а також чемпіонат Хмельницької області з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ і спортивних клубів.

Позмагатися в силі та витривалості приїхали 84 представники Курахівської, Торецької, Покровської, Авдіївської, Бахмутської, Костянтинівської міських громад Донецької області.

Чемпіонат розпочався з гімну України та хвилини мовчання на честь полеглих героїв України, які ціною власного життя захищали нашу свободу.

За підсумками змагань місця між командами розподілено наступним чином: 1 місце - Курахівська МГ; 2 місце - Торецька МГ; 3 місце -  Костянтинівська МГ.

Кращі спортсмени були нагороджені медалями і грамотами управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а команди, які зайняли призові місця, отримали відповідні кубки.

Федерація кікбоксингу Донецької області разом з Обласною ДЮСШ з кікбоксінгу висловлює вдячність управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за щоденну підтримку кікбоксерів і їхніх тренерів, а також керівництву Хмельницької федерації кікбоксингу WAKO за допомогу в організації та проведенні Кубку Донецької області.

Наступним випробовуванням для спортсменів стане чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів, що заплановано провести 12-15 вересня.

 
 

09.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах