Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний спортивний коледж ім. С. Бубки втретє розпочав навчальний рік у Полтаві

2 вересня в комунальному закладі «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки» відбулося свято Першого дзвоника, яке ознаменувало початок нового навчального року.

Попри всі труднощі воєнного часу, діти продовжують здобувати знання, аби надалі будувати щасливе і вільне майбутнє нашої країни. Гарну атмосферу Дня знань створили урочиста лінійка, теплі вітання, перший урок, зустріч із друзями.

До привітань учнів і студентів коледжу долучився виконуючий обов’язки начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Сергій Горбунов, який подякував керівництву та працівникам коледжу за сумлінну працю й вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, а також побажав молоді нових здобутків та перемог.

Директор закладу Ігор Анушкевич у своєму традиційному зверненні побажав юним спортсменам успішного навчального року, працівникам – здоров’я й натхнення, і подякував захисникам України за можливість навчатися та працювати.

Символічний перший дзвоник став початком нового етапу в житті, сповненого знань, відкриттів і незабутніх миттєвостей. Після урочистостей учні та студенти розійшлися по аудиторіях, де провели перші заняття, обговорили плани на рік і поділилися враженнями від літа.

 
 
02.09.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах