Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня Незалежності України мешканців Донеччини згуртувала «Дорога Єдності»

З 24 по 29 серпня з нагоди 33-ї річниці Незалежності України та в рамках патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України» відбувся захід «Дорога Єдності».

Відправною точкою автопробігу став кордон Донецької області, де до учасників у день відзначення найголовнішого державного свята з напутніми словами звернувся заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко.

Маршрут заходу пролягав через Дніпро, Полтаву, Київ, Львів та завершився в Ужгороді – у кожному з цих міст проходили забіги «Шаную воїнів, біжу за героїв України», що мають на меті вшанування пам’яті захисників, які віддали життя за суверенітет і територіальну цілісність нашої країни. На зазначених локаціях до патріотичної акції долучилися представники спортивної сфери та внутрішньо переміщені особи з Донеччини.

В Ужгороді «Дорога Єдності» фінішувала забігом, який очолив начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він зауважив, що спортивна спільнота Донеччини завжди пам’ятатиме подвиг захисників і захисниць України, завдяки яким триває боротьба нашого народу за право бути вільним і незалежним та мати світле мирне майбутнє на рідній землі.

Автопробіг до Дня Незалежності України вже стає новою традицією, що згуртовує донеччан у різних куточках України. Це акція єдності та патріотизму, яка символізує силу та незламність української нації. Відчути себе частиною цієї події – означає віддати шану тим, хто захищає нашу державу, і засвідчити, що ми єдині у своїй любові до Батьківщини.

Організатором заходу «Дорога Єдності» виступив Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння Донецької обласної державної адміністрації, управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА.

 
 
 
 
29.08.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах