Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


29 серпня – День пам’яті захисників України

29 серпня ми вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Українці – сильна нація, загартована багатовіковою боротьбою. На жаль, право бути вільними та незалежними, право на світле мирне майбутнє доводиться завойовувати найвищою ціною – життів наших захисників.

Пам’ятну дату приурочили до роковин Іловайської трагедії 2014-го. Після вторгнення російських військ на територію суверенної України наші захисники опинилися в оточенні, мали вийти звідти погодженим гуманітарним коридором, але потрапили під масований обстріл.

Сьогодні ми вшановуємо самопожертву героїв, полеглих за суверенітет і територіальну цілісність України. Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблих, які втратили у війні з російськими загарбниками своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер, батьків…

Безмежно підтримуємо Сили Оборони України на шляху до Перемоги, що принесе відновлення мирного життя на українській землі! Спільними зусиллями зробимо все, аби побудувати сильну, вільну й квітучу Україну, якою пишатимуться нащадки! Заради пам’яті полеглих, заради всіх, хто нині живе.

Вічна пам’ять полеглим Героям!

Вічна слава нинішнім захисникам і захисницям України!

 
29.08.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах