Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем молоді!

12 серпня Україна відзначає День молоді разом із усім світом, підкреслюючи прихильність демократичним цінностям, свободі, розвитку та прогресу.

Українська молодь в умовах війни відіграє виняткову роль у визначенні майбутнього нашої держави. Мужність і сміливість характеризують хлопців і дівчат, які боронять рідну землю від російського агресора зі зброєю в руках. Завзятість і патріотизм, нові ідеї та ініціативи також дозволяють молоді бути в лідерах у волонтерстві, у різних сферах життєдіяльності: економічній, інформаційній, освітній, культурній, спортивній.

Ми раді сприяти самореалізації молоді в обраному ними напрямку, підтримувати їхній безперервний рух вперед! Бажаємо нашій молоді й надалі впевнено заявляти про себе, гідно представляти Україну в різних куточках планети, берегти в серці нестримну енергію задля втілення найсміливіших задумів!

Нехай запорукою яскравих перемог і досягнень будуть безмежні наснага й фізичний гарт, потужна підтримка однодумців, стійкість духу, непохитна впевненість у власних силах та світлих перспективах країни!

 

З найтеплішими побажаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

12.08.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах