Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик із робочим візитом відвідав Миколаївську міську громаду

6 серпня в Миколаївку з робочим візитом завітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

На тему розвитку спортивної сфери в громаді він поспілкувався із заступником начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимиром Проскуніним. До обговорення долучилися начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Людмила Бутко, представники СО ПАТ «Донбасенерго» «Енергосоцінвест».

Володимир Мицик у межах робочої поїздки ознайомився з поточним станом спортивної інфраструктури громади. Зокрема, відвідав спортивно-оздоровчий комплекс «Енергетик», знівечений обстрілом російських окупантів у вересні 2022 року. Ще нещодавно тут тренувалися представники цілої низки видів спорту, а наразі – законсервованість і пусті зали.

«Попри воєнну агресію росіян, спортивне життя Донеччини та Миколаївки триває. Для тих мешканців, які залишаються у своїх громадах, доступними з урахуванням поточної безпекової складової є заняття на відкритих спортивних об’єктах, зокрема, локаціях «Активних парків». Водночас переселенців із Донецької області ми намагаємось охопити різноманітною спортивною активністю в місцях їхнього нинішнього перебування. Регулярні заняття фізичною культурою та спортом сьогодні – це запорука гарного самопочуття, високої працездатності, а також підтримка збалансованого психіко-емоційного стану», - зазначив Володимир Мицик.

 
 
 
 
06.08.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах