Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Кубок Донеччини» з голболу відбувся в Житомирі

З 30 липня по 2 серпня місто Житомир гостинно прийняло традиційний відкритий обласний турнір «Кубок Донеччини» з голболу, присвячений Дню Незалежності України.

Змагання 2024 року зібрали спортсменів з порушеннями зору, які представили 5 областей нашої держави: Донецьку, Київську, Львівську, Харківську (по одній команді) та Житомирську (дві команди).

На відкритті заходу з вітальними словами до учасників від імені організаторів турніру звернулися: начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Костянтин Шевченко, начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА Сергій Козловець, керівник Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Сергій Логвиненко. Серед почесних гостей була президент «Спортивної федерації незрячих України» Любов Жильцова – вона подякувала ДРЦ «Інваспорт» за збереження традиції проведення «Кубку Донеччини» з голболу, що триває з 2016 року.

Турнір обслуговувала суддівська бригада на чолі з суддею міжнародної категорії Світланою Мороз, яка провела спеціалізований семінар.

За підсумками змагань місця з першого по третє відповідно посіли команди Київщини, Львівщини та міста Коростень Житомирської області.

Кращими серед жінок та чоловіків у окремих номінаціях визнані: «кращий гравець» – Ольга Лук’янчук та Андрій Норенберг, «кращий нападник» – Юлія Факєєва та Любомир Лазорко, «кращий захисник» – Наталя Мелена та Валентин Дяченко, «кращий бомбардир» – Ольга Лук’янчук та Любомир Лазорко.

 

05.08.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах