Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На чемпіонаті світу з карате JKS спортсмени Донеччини здобули 6 бронзових медалей

З 24 по 26 липня в столиці Японії Токіо відбувся чемпіонат світу з карате JKS, що зібрав 1020 учасників із 37 країн.

У складі збірної України гідно виступили п’ять спортсменів Донецької області, які поповнили національну скарбничку 6 бронзовими нагородами.

Єгор Волошин із Бахмута та Данило Буценко зі Слов’янська посіли третє місце в командному куміте. Також вони відзначилися медалями в індивідуальних змаганнях куміте: Єгор здобув «бронзу» у ваговій категорії +75 кг серед 25 суперників 21-39 років, Данило – серед 34 учасників 18-20 років.

Єгор Волошин є вихованцем спортивного клубу «Буси-до», тренером Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, його наставник – Андрій Волошин. Данило Буценко є спортсменом і тренером спортивного клубу «Тецу Рю», вихованцем Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи з ігрових видів спорту та єдиноборств, його наставник – заслужений тренер України Ігор Шалаумов.

Анна Мирошніченко з Покровська стала третьою в командному куміте у категорії 20+ років. Вона є спортсменкою та тренеркою СК «Тецу Рю», вихованкою ДО ДЮСШ ІВСЄ, її наставник – заслужений тренер України Ігор Шалаумов.

Макар Горячковський з Краматорська виборов «бронзу» з ката серед 47 учасників 14-15 років. Він є спортсменом СК «Тецу Рю», вихованцем ДО ДЮСШ ІВСЄ, зараз тренується в СК «Ренсей» у Дніпрі. Перший тренер – Гелена Пархоменко.

Анастасія Переверзєва з Краматорська посіла 8 місце в категорії ката серед 38 учасниць 21-39 років. Вона є спортсменкою СК «Тецу Рю», вихованкою ДО ДЮСШ ІВСЄ, її наставники – Ігор Шалаумов та Гелена Пархоменко.

Каратисти Донеччини та їхні тренери сердечно дякують Збройним силам України за можливість прославляти рідну державу у світі, а також висловлюють подяку за постійну підтримку управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 
 
27.07.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах