Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні легкоатлети Донецької області на чемпіонаті України в Луцьку вибороли 4 медалі

З 18 по 20 червня в місті Луцьк відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007 року народження і молодше, що зібрав 551 учасника з 23 регіонів і столиці держави.

Донеччину на змаганнях представили 9 спортсменів, з яких три відзначилися нагородами.

Дар’я Дубенець із Дружківки, вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, атлетка Школи вищої спортивної майстерності та спортсменка-інструкторка Донецької обласної штатної команди резервного спорту, перемогла на дистанції 1500 м з результатом 4:44.51 хв. і стала другою в бігу на 800 м (2:19.22).

Представник ШВСМ Донецької області Дмитро Голуб виграв змагання з бігу на 400 м з бар’єрами, показавши час 55,18 с.

Іван Тітов із Костянтинівки, учень Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, здобув «срібло» в стрибках у висоту, повторивши свій особистий рекорд – 1,95 м.

Наставниками Дар’ї Дубенець є Ольга Лук’янова та Костянтин Степанцов, Івана Тітова – Олександр Захожий, Дмитро Захожий та Олександр Луценко, тренер Дмитра Голуба – Михайло Марченко.

Відзначимо, що національна першість у Луцьку була відбірковою до чемпіонату Європи серед юнаків та дівчат, що відбудеться з 18 по 21 липня в місті Банська-Бистриця у Словаччині.

  

23.06.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах