Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борці Донецької області здобули 5 нагород на VI літній Гімназіаді України

З 4 по 7 червня в Києві відбулися змагання VI літньої Гімназіади України з вільної та греко-римської боротьби, що згуртували 307 учасників із 22 областей та 238 закладів освіти.

Від Донеччини на турнірі виступили 9 спортсменів, у активі яких виявилося 2 золоті, 1 срібна та 2 бронзові медалі.

У греко-римській боротьбі всі три представники Донецької області зійшли на п’єдестал пошани. У ваговій категорії до 110 кг «золото» здобув спортсмен Школи вищої спортивної майстерності регіону Анатолій Новаченко з Краматорська, підготував якого тренер Сергій Васильченко, бронзовим призером став вихованець Обласної СДЮСШОР з видів боротьби Віктор Горових із Маріуполя, якого тренує Вадим Горових. У категорії до 65 кг «сріблом» відзначився Максим Чугуєв.

У вільній боротьбі серед дівчат Донеччина має дві нагороди. «Золото» у ваговій категорії 65 кг здобула спортсменка Обласної ДЮСШ для дітей Тетяна Богданова з Торецька, наставницею якої є її мати Тетяна Богданова. Бронзовою призеркою в категорії 61 кг стала вихованка Обласної СДЮСШОР з видів боротьби Анастасія Закарлюка з Краматорська, яка третій рік тренується на базі СК «Борець» міста Сміла.

Відзначимо, що змагання в Києві були відбірковими на Всесвітню літню Гімназіаду, яка пройде у Бахрейні в жовтні 2024 року.

 

11.06.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах