Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької області з айкідо відбувся в Києві

26 травня столиця України прийняла відкритий чемпіонат Донецької області з айкідо, який зібрав 78 спортсменів Донеччини, Київщини, Житомирщини, Луганщини, Харківщини та міста Києва.

Змагання відбулися за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Донецького обласного відокремленого підрозділу «Всеукраїнської організації «Федерація айкідо України». Від Донеччини на турнірі виступили представники Краматорської, Слов’янської, Сіверської та Покровської міських громад.

Урочиста частина чемпіонату розпочалася з виконання гімну України та встановлення державного прапора. Зі вступним словом до присутніх звернувся головний суддя змагань Михайло Глоба.

Загалом було проведено понад 180 поєдинків: 103 – у змаганнях зі зброєю в номінаціях «Сінай» (меч), «Сінай нітто рю» (2 мечі), «Ярі» (спис); 47 – у змаганнях зі спритності в номінаціях «Хайшитцу» і «Понітеру»; 21 – у змаганнях проти озброєної ножем людини в номінаціях «Танто Тайсабакі» та «Танто Рандрі»; 12 – у вільних та показових виступах на «Тосю рандорі» та «Ніні дорі».

Переможців нагородили грамотами і медалями.

 
29.05.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах