Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На «Гран-прі Сочі» Максим Васильєв приніс першу перемогу сезону команді ISD Continental Team

Донецькі велогонщики в складі команди ISD Continental Team відзначилися відразу декількома успіхами на міжнародній багатоденній гонці «Гран-прі Сочі», що пройшла в Краснодарському краї Російської Федерації.

Міжнародна багатоденна гонка «Гран-прі Сочі» пройшла з 1 по 6 квітня. Учасниками змагань стали 130 гонщиків з 22-х команд. Донецька команда виступала тут у наступному складі: Віталій Попков, Анатолій Пахтусов, Максим Васильєв, Володимир Джус, Анатолій Будяк та Олександр Шейдік.

«Гран-прі Сочі» – це одна з найстаріших гонок світу, яка цього року відзначала 60-річчя. Цього року гонка пройшла за маршрутом: Краснодар - Анапа - Новоросійськ - Небуг - ВДЦ «Орлятко» - Небуг - Туапсе - Краснодар. Поряд з українськими командами в «Гран-прі Сочі» брали участь велосипедисти з Норвегії, Латвії, Казахстану, Австрії, Білорусі, Азербайджану, Словаччини, Узбекистану та Росії.

Початок успіхам команди ISD поклав Олександр Шейдік, який з першого етапу захопив лідерство в гірському заліку і не упустив його до кінця багатоденки. У підсумку за кращі показники на гірських ділянках гонки Шейдік повернувся в зеленій майці гірського гонщика, не залишивши своїм суперникам жодного шансу оскаржити його перемогу. У активі Олександра – 28 очок, у той час як у найближчого переслідувача лише 15.

На цьому успіхи донеччан на російській багатоденці не закінчилися. Першу перемогу в сезоні до активу ISD Continental Team записав Максим Васильєв, який виграв заключний етап. А от першим гонщиком, який піднявся на подіум, став Олександр Шейдік, який прибув другим на четвертому етапі велогонки.

У загальному заліку донецька команда стала другою, пропустивши вперед російський колектив «RusVelo». Трійку кращих замкнула київська команда Kolss Cycling Team. На рахунку киян також є одна перемога – на п'ятому етапі кращим став лідер команди Віталій Буц.

Наступною міжнародною гонкою в календарі ISD Continental Team стане «Гран-прі Адигеї» – ще одна традиційна російська багатоденка категорії UCI 2.2, яка цього року пройде з 16 по 20 квітня.

 
За інформацію прес-служби «Спортивного клубу «ІСД»
 
08.04.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах