Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донеччини відзначилися 4 нагородами на Кубку світу в Туреччині

З 15 по 19 травня в турецькому місті Стамбул відбувся Кубок світу з кікбоксингу WAKO, що зібрав 3760 учасників із 42 країн.

У складі збірної України Донецьку область представили 4 спортсмени, і кожен із них здобув нагороду змагань у розділі фул-контакт.

Данило Стрілець із Курахового став переможцем вагової категорії 54 кг, здолавши двох атлетів з Туреччини та суперника з Мавританії.

Ще один курахівець Андрій Кирієнко відзначився бронзовою нагородою в категорії 60 кг, вигравши поєдинок проти опонента з Туреччини.

Владислав Свєчкар із Білозерського переміг представників Туреччини та Казахстану і посів третє місце в категорії 67 кг.

Микита Курдюков із Авдіївки став бронзовим призером у категорії 51 кг.

Кікбоксерів Донеччини підготували Артем Дріга, Артем Дубровський і Валерій Бережний – тренери-викладачі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу, що підпорядковується Донецькій облдержадміністрації.

«Данило Стрілець, Микита Курдюков та Артем Дубровський отримують у 2024 році щомісячну обласну стипендію – втішно бачити, як ця підтримка втілюється в яскравих міжнародних досягненнях! Бажаю спортсменам та їхнім тренерам безмежної наснаги на шляху до нових звитяг у славу Донеччини та України!» - привітав кікбоксерів голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

 
 
22.05.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах