Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Важкоатлети Донеччини позмагалися на обласному чемпіонаті та турнірі пам’яті Сергія Колоколова

10-11 травня в місті Павлоград відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з важкої атлетики серед юніорів і юніорок до 20 років та турнір серед юнаків і дівчат до 13 років пам’яті тренера ОСДЮСШОР з важкої атлетики Сергія Колоколова.

Загальна кількість учасників змагань склала 64 спортсмени.

На важкоатлетичному помості свої здібності продемонстрували представники таких міст, як Білозерське, Краматорськ, Дружківка, Бахмут, Павлоград, Селидове, Волноваха, Новогродівка та Вугледар.

Привітали спортсменів та вшанували пам’ять Сергія Колоколова й інших українських воїнів: заступник міського голови Павлограда Олена Шуліка, державний тренер з важкої атлетики Міністерства молоді та спорту України Віктор Слободянюк, директор філії «Соцвугілля» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» Андрій Чернецький, депутат Дніпропетровської обласної ради Максим Резніченко, директор Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики Донеччини Ігор Конопльов, начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту Павлоградської міської ради Дмитро Лагно, директор ДЮСШ Павлоградської міської ради Володимир Єрьомін.

Захисник України Сергій Колоколов загинув у віці 38 років 17 квітня 2022-го. Він займався з дітьми важкою атлетикою з 2018 року в місті Волноваха, куди переїхав з окупованого Донецька у 2014-му. Був майстром спорту України, працював тренером-викладачем комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з важкої атлетики». З початком повномасштабного російського вторгнення на територію України в лютому 2022-го долучився до лав територіальної оборони під гаслом «Воля – це найбільша цінність!». Герой завжди житиме в наших серцях і спогадах!

 
15.05.2024

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах