Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку визначився переможець міської спартакіади серед держслужбовців

4 квітня в Донецьку в рамках міської спартакіади серед депутатів та держслужбовців пройшли фінальні ігри з міні-футболу.

У фінал змагань, які проходили в дитячо-юнацькій школі № 5, вийшли команди Ворошиловського, Будьонівського, Петровського та Кіровського районів міста. На жаль, програма фіналу виявилася не повною. Трибуни ДЮСШ № 5 так і не дочекалися матчу за третє місце. З технічних причин не змогла прибути на гру команда Петровського району. Таким чином, третє місце без боротьби дісталося спортсменам Кіровського району.

А ось перешкодити фінальній грі нічого не могло. В очній дуелі за право називатися кращою міні-футбольною командою в рамках спартакіади боролися держслужбовці Ворошиловського та Будьонівського районів.

Представники Будьонівського району, які досить впевнено провели весь міні-футбольний турнір, легко підтвердили свою перевагу і у фінальній грі. З перших хвилин збірна цього району захопила перевагу, що вилилося в п’ять м’ячів ще по ходу першого тайму. Фінальний свисток зафіксував рахунок 8:0.

Таким чином, команда Будьонівського району стала єдиною, хто зміг двічі піднятися на перше місце в рамках спартакіади – раніше вона стала кращою в настільному тенісі. Утім, навіть цього виявилося мало для потрапляння до призової трійки у підсумковому загальнокомандному заліку – за підсумками спартакіади «будьонівці» зайняли 4 місце, поступившись 0,5 очка бронзовому призеру.

Відразу після закінчення матчу розпочалася урочиста церемонія закриття спартакіади. Із заключним словом виступив голова комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради Олександр Громаков. Після цього пам’ятними кубками та грамотами були нагороджені команди, які перемогли на різних етапах спартакіади. Нагадаємо, що по одній перемозі здобули команди Кіровського (шахи), Київського (шашки) і Ворошиловського (волейбол) районів.

У загальному заліку спартакіади бронзовим призером спартакіади став колектив Київського району. «Срібло» завоювали держслужбовці Кіровського району. А переможцями спартакіади стали представники Ворошилівського району, які в останній день змагань встигли пізнати як гіркоту поразки, так і солодкість перемоги. Призери підсумкового заліку спартакіади серед депутатів і держслужбовців нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 
08.04.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах