Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Шахтарську в рамках Міжнародного дня здоров’я відбувся ряд спортивно-масових заходів

7 квітня в Шахтарську з метою пропаганди здорового способу життя, організації змістовного дозвілля організованих і неорганізованих груп населення, пропаганди занять фізичною культурою і спортом та в рамках Міжнародного дня здоров’я відбувся ряд інформаційно-профілактичних, інформаційно-розважальних та спортивно-масових заходів.

Проведення спортивно-масових заходів було розпочато єдиним міським фестивалем ранкової гімнастики «Рух заради здоров’я» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, навчальних закладів I-II рівнів акредитації, колективів установ, підприємств, організацій.

У КФСК «Олімп» було організовано акцію для людей з обмеженими фізичними можливостями, які мали змогу відвідати плавальний басейн та зіграти в настільний теніс.

Кульмінацією Дня здоров’я стало спортивно-розважальне свято з легкоатлетичним марафоном «Зроби крок назустріч здоров’ю – біжи з нами!» на стадіоні КФСК «Олімп», участь у якому взяли колективи 23-х підприємств, установ і організацій міста. До проведення спортивного свята було залучено видатних спортсменів міста: Володимира Кулікова (майстер спорту з гирьового спорту, п’ятиразовий чемпіон світу, п’ятиразовий чемпіон Європи, дворазовий срібний призер чемпіонату світу, 19-кратний переможець міжнародних змагань, багаторазовий чемпіон України, 2-разовий рекордсмен України), його вихованців – Оксану Лозовську, Еліну Савченко, Дмитра Шушського, Вахтанга Окруадзе, Анну Стороженко, Івана Томилова, Маргариту Клюзову, Родіона Ісикова, а також учнів загальноосвітньої школи № 18 Олександра Сладікова, який є призером Всеукраїнської олімпіади з фізичної культури 2014 року, і Аліну Шандюк – призера обласної олімпіади з фізичної культури 2014 року.

Учасників спортивного свята привітала заступник міського голови Світлана Сологуб.

Усіх учасників було поділено на 4 команди: «Сильні», «Сміливі», «Спритні» і «Швидкі». Колективи змагалися в чотирьох конкурсах: стрибки зі скакалкою, вправи із м’ячем, змагання з обручем, підняття гирь вагою 8 кг і 16 кг.

За підсумками змагань кращою стала команда «Спритні», яка складалася з представників Шахтарського професійного ліцею сфери послуг, Шахтарського технікуму ДонНУЕТ ім. М.Туган-Барановського, Шахтарського професійного ліцею, Шахтарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Усі команди-учасниці отримали грамоти та брошури про Олімпійські ігри від Управління культури, молоді та спорту Шахтарської міської ради.

Зазначимо, що акція охопила близько 470 мешканців міста.

 
08.04.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах