Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Новогродівці відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

7 квітня в Новогродівці відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Цілями заходу стали пропаганда активного способу життя як одного із чинників гармонійного розвитку людини, збереження і зміцнення здоров’я, формування ціннісного ставлення до власного здоров’я та забезпечення необхідної рухової активності.

У Фестивалі взяли участь дитячі та педагогічні колективи дошкільних і навчальних закладів міста, працівники управлінь та відділів міської ради, у тому числі працівники виконкому Новогродівської міської ради, управління праці та соціального захисту населення, відділу освіти, відділу культури, управління міського господарства, міського фінансового управління.

Усі учасники фестивалю ранкової зарядки в Новогродівці отримали позитивні емоції та заряд енергії, покращили фізичне самопочуття.

7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров’я. Це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров’я. З’явившись в 1948 році, ця організація об’єднала у своїх рядах представників 191 держави світу. Вперше святкування Всесвітнього дня здоров’я відбулося в 1950 році. Уже тоді глобальною ідеєю заходу була пропаганда здорового способу життя.

 
08.04.2014

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах