Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін призначений головою Донецької обласної державної адміністрації

Головою Донецької обласної державної адміністрації призначений Вадим Філашкін. Відповідний указ №857/2023 від 27 грудня підписав Президент України Володимир Зеленський.

Філашкін працював на посаді заступника голови Донецької обласної державної адміністрації з лютого 2019 року. До цього він був заступником начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Спортивна спільнота Донеччини знає і шанує Вадима Сергійовича як людину, яка самовідданим служінням обраній справі здобула високе визнання й авторитет. Це стосується і розбудови інфраструктури, і величезної підтримки спортсменам та тренерам, і особистих зусиль, спрямованих на гуманітарну допомогу населенню регіону та зміцнення обороноздатності Донецької області в рамках війни, розв’язаної російськими окупантами.

Бажаємо Вадиму Сергійовичу на новій посаді надійної та потужної підтримки команди однодумців, стійкості духу, витримки та управлінської мудрості, ефективних рішень і яскравих звершень!

Нехай безмежні наснага, енергія, фізичний гарт, тепло сердець рідних і близьких будуть запорукою успішної реалізації всіх задумів і планів на благо Донецької області та України!

 
28.12.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах