Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Національному олімпійському комітету України – 33 роки

22 грудня виповнюється 33 роки з дня заснування Національного олімпійського комітету України. Саме в цей день у 1990-му Перша Генеральна асамблея засновників ухвалила історичне рішення. Основні завдання НОК України – забезпечення участі в Олімпійських іграх, розширення міжнародного співробітництва, популяризація масового спорту та здорового способу життя.

Нижче наводимо текст святкового вітання від начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

«Шановний Вадиме Марковичу та колектив Національного олімпійського комітету України, ветерани спорту, функціонери, тренери і діючі спортсмени!

Прийміть щирі вітання з нагоди 33-ї річниці заснування НОК України!

Спортивна спільнота Донецької області висловлює Національному олімпійському комітету щиру вдячність за постійну всебічну підтримку та завжди радо готова втілити всі життя будь-які ініціативи, спрямовані на розвиток олімпійського руху, поширення олімпійських цінностей серед широких верств населення!

Віримо, що 2024 рік, як вінець чергового олімпійського циклу, відзначиться яскравим потужним виступом збірної України на Іграх у Парижі! Сердечно вболіваємо за наших спортсменів та всіляко наближаємо нові здобутки й перемоги!

Злагоджена робота величезної команди однодумців, яку має Національний олімпійський комітет України – це запорука появи нових чемпіонів, поширення олімпійських цінностей серед широких верств населення, виховання сильної і здорової нації. Тож з нагоди свята бажаємо всій олімпійській родині України стійкості духу, невичерпних наснаги та фізичного гарту, невпинного руху вперед!».

 
22.12.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах