Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


10 грудня – Всесвітній день футболу

Щороку 10 грудня за ініціативи Організації Об’єднаних Націй відзначається Всесвітній день футболу (World Football Day).

Ця спортивна гра згуртовує людей різного віку та статі, різних національностей та культур. Футбол має велику популярність на планеті, сприяє розвитку таких якостей, як витривалість, цілеспрямованість, вміння працювати в команді задля спільного успіху.

Для українців загалом та мешканців Донецької області зокрема футбол сьогодні дарує розраду, гарні позитивні емоції й віру у світле майбутнє. Усі ми об’єднані щирим вболіванням за наші команди та сердечно бажаємо: головній збірній України кваліфікуватися на Євро-2024, олімпійській збірній прославити державу на Іграх у Парижі, футбольному клубу «Шахтар» (Донецьк) і надалі радувати всіх нас успішними виступами на європейських аренах! А завдячуємо цій можливості ми, звичайно, Силам оборони України, які дають гідну відсіч російським окупантам!

Усім, хто грає у футбол, тренерам, функціонерам та вболівальникам ми бажаємо безмежних енергії, натхнення, наснаги й стійкості духу – задля подолання всіх випробувань на шляху до нових перемог і здобутків!

 
10.12.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах