Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання до Дня місцевого самоврядування

Щиро вітаємо колег із Днем місцевого самоврядування, що відзначається в Україні 7 грудня!

Наша держава вже майже 10 років переживає гібридну війну, розв’язану російськими загарбниками, і майже 2 роки – повномасштабне російське вторгнення. Це спричинило велику кількість випробувань для органів місцевого самоврядування, територіальних громад Донецької області – і, попри все, наші міста, селища та села отримували можливості для розвитку й сьогодні відіграють важливу роль у зміцненні державності та обороноздатності України. Усім причетним до цього сердечна вдячність – за сумлінну самовіддану роботу в надскладних умовах, найвищі професіоналізм і відповідальність!

Добробут Донеччини та України – наша спільна відповідальність. Тож дякуємо громадам за допомогу фронту, підтримку вимушених переселенців, прийняття складних і водночас ефективних рішень! Низький уклін і шана всім, завдяки кому і у воєнний час забезпечується робота різних сфер життєдіяльності, зокрема, і доступ населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом!

Бажаємо працівникам органів місцевого самоврядування берегти людську довіру та виправдовувати її в наполегливій діяльності! Нехай доля буде щедрою на потужну підтримку однодумців, родинне тепло і злагоду!

 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
07.12.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах