Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підсумки бігового челенджу «Разом до Перемоги» з нагоди Дня захисників і захисниць України

Біговий клуб «Донеччина» з 16 вересня по 1 жовтня провів челендж, присвячений Дню захисників і захисниць України.

До заходу запрошувалися всі мешканці Донецької області, незалежно від поточного місця перебування. Для участі необхідно було пробігти будь-яку дистанцію, у будь-якому безпечному місці, і поділитися своїм досягненням у Телеграм-групі «Біговий клуб «Донеччина», зазначивши населений пункт Донецької області – актуальне помешкання або те місто/селище/село, у яке є бажання повернутися (кількість пробіжок і населених пунктів не обмежувалася).

У підсумку, до челенджу долучилися 146 учасників, які зробили 467 пробіжок і загалом подолали 3244,71 км.

Щодо кількості учасників та пробіжок, то найбільшу кількість має Бахмут (86 учасників  і 116 пробіжок), на другому місці – Краматорськ (10 учасників, 87 пробіжок), на третьому – Покровськ (7 учасників, 71 пробіжка).

У підрахунку загальної подоланої відстані очолив залік Краматорськ із результатом 954,07 км, другий – Покровськ (823,27 км), третій – Бахмут (817,71 км).

Також організатори обрали кращу бігову світлину – її авторкою є Ірина Ломака з міста Гірник.

Окрім вищезазначених Бахмута, Краматорська, Покровська та Гірника, у рамках челенджу були представлені такі населені пункти: міста Селидове, Мирноград, Донецьк, Дружківка, Новогродівка, Добропілля, Костянтинівка, Маріуполь, Білозерське, Слов’янськ, Авдіївка, Святогірськ, Часів Яр і Соледар, а також Іллінівська громада, селища Олександрівка та Очеретине, село Прогрес.

Відзначимо, що активності в біговому клубі «Донеччина» тривають. У однойменній Телеграм-групі вітаються фото з будь-якими результатами – кожний кілометр важливий для клуба! Гуртуймося завдяки бігу, спорту, здоровому способу життя!

 
06.10.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах