Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Здати кров для воїнів ЗСУ – це можливість віддячити їм

28 вересня стартувала чергова акція «Твоя кров для перемоги» з нагоди Дня захисників і захисниць України. Її мета – поповнення банку крові для воїнів Збройних Сил України та загалом усіх українців, які потребують переливання.

До центру крові в цей день завітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, аби показати особистий приклад безпечності та важливості донорства.

«Здати кров для воїнів Збройних Сил України – це можливість віддячити їм за самовідданість, мужність і героїзм, проявлені під час відсічі російським окупантам. Саме завдяки нашим захисникам і захисницям ми сьогодні живемо, працюємо, будуємо плани, всіляко наближаючи світле мирне майбутнє України», - зазначив Володимир Мицик.

28 вересня акція 2023 року #твоякровдляперемоги отримала перших учасників у Дніпрі, Запоріжжі. Сподіваємось, кількість донорів із кожним днем збільшуватиметься!

Запрошуємо всіх небайдужих громадян до благодійної справи – допомогти тим, кому потрібна донорська кров у боротьбі за здоров’я та життя!

Перелік центрів крові можна знайти за наступним посиланням: https://www.donor.ua/centers. При підготовці до здачі крові варто ознайомитися з пам’яткою донора тут: https://www.donor.ua/pages/category/1.

 
28.09.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах