Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


568 нагород здобули спортсмени Донецької області на міжнародних змаганнях з початку 2023 року, із них 7 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

243 золотих,
174 срібних,
151 бронзова медалі.

Олімпійці вибороли 206 нагород, неолімпійці – 280, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 82.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня з 11 по 17 вересня поточного року представники Донеччини вибороли 7 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 4 золоті, 2 срібні та 1 бронзова. Визначні результати за кордоном наші атлети показали в трьох видах спорту.

► Вітрильний спорт

Представник Школи вищої спортивної майстерності Донецької області та міста Маріуполь Іван Жукалін став срібним призером у класі ILCA7 на міжнародних змаганнях з вітрильного спорту, що відбулися 16-17 вересня в швейцарському Цюриху.

► Легка атлетика

Жіночі змагання легкоатлетичного півмарафону «Mattoni Ústí nad Labem Half Marathon», який 16 вересня прийняло чеське місто Усті-над-Лабем, виграла Валерія Зіненко – представниця Школи вищої спортивної майстерності Донецької області та міста Дружківки.

► Сумо

На чемпіонаті Європи з сумо, що пройшов 15-17 вересня в польському місті Кротошин, представники Бахмутської громади вибороли 5 медалей: 3 золоті, 1 срібну та 1 бронзову. Олександр Вересюк переміг у абсолютній чоловічій ваговій категорії та відзначився «бронзою» в категорії +115 кг у особистих змаганнях, а також здобув «золото» у чоловічій команді збірної України. Єлизавета Моренко виборола «срібло» у категорії +80 кг, а також стала чемпіонкою Європи в командних жіночих змаганнях.

 
20.09.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах