Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


29 серпня – День пам’яті захисників України

29 серпня ми вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Пам’ятну дату приурочили до роковин Іловайської трагедії 2014-го. Після вторгнення російських військ на територію суверенної України наші захисники опинилися в оточенні, мали вийти звідти погодженим гуманітарним коридором, але потрапили під масований обстріл.

Вже десятий рік сучасної російсько-української війни та ще цілі століття до цього нашому народу доводиться виборювати право бути вільними та незалежними, право на світле мирне майбутнє. І за це, на превеликий жаль, маємо платити неймовірно високу ціну – життями наших захисників. Але ми точно впевнені, що їх подвиг не буде марним, і наша боротьба триватиме до Перемоги. Зробимо все, аби побудувати сильну, вільну й квітучу Україну, якою пишатимуться нащадки!

Сьогодні ми вшановуємо самопожертву воїнів, полеглих за Україну, та висловлюємо щирі співчуття рідним загиблих, серед яких і чимало атлетів, тренерів, діячів спорту…

Вічно пам’ятатимемо наших Героїв!

Вічна слава захисникам України!

 
29.08.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах