Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України» долучилася Федерація спортивної аеробіки та фітнесу Донецької області

12 серпня, у День молоді, Федерація спортивної аеробіки та фітнесу Донецької області приєдналася до патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Захід у рамках навчального-тренувального збору, що проходить у смт Ворохта Івано-Франківської області, об’єднав 75 учасників – спортсменів Мирноградської, Курахівської та Селидівської громад, їхніх тренерів і батьків.

Молоді хлопці й дівчата вшанували хвилиною мовчання памʼять захисників України, які віддали свої життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, та здійснили масовий забіг на дистанцію 2 кілометри із закріпленими на футболках іменами загиблих українських військовослужбовців.

Національний захід «Шаную воїнів, біжу за героїв України» був започаткований у 2018 році, його символом є воїн-янгол та жовто-блакитна стрічка, яку він перетинає в русі. Забіг є можливістю подякувати та підтримати близьких захисників і захисниць, які боронять нашу країну від російських загарбників, має за мету об’єднання всіх громадян навколо цінностей української державності.

У 2023 році всі бажаючі можуть долучитися до заходу, заповнивши форму за посиланням: https://cutt.ly/6wi4KR6R. Реєстрація триває до 20 серпня, кожен учасник обирає свою дистанцію: 2, 5 або 10 км. Завершення забігу – 5 вересня.

 

Відео забігу за участю команди Федерації спортивної аеробіки та фітнесу Донецької області – за посиланням: www.facebook.com/sportdonoda/videos/222444947077068.

15.08.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах