Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


369 нагород здобули спортсмени Донецької області на міжнародних змаганнях з початку 2023 року

У річній скарбничці області:

155 золотих,
110 срібних,
104 бронзові медалі.

Олімпійці вибороли 122 нагороди, неолімпійці – 207, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 40.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня з 19 по 25 червня поточного року представники Донеччини вибороли на міжнародних змаганнях повний комплект нагород.

► Легка атлетика

Гідні виступи за кордоном показали два легкоатлети Школи вищої спортивної майстерності Донецької області.

Михайло Брудін із Дружківки здобув «золото» у метанні диска вагою 1,75 кг на турнірі «29. Bauhaus Junioren-Gala» серед юніорів до 20 років, що відбувся 24-25 червня в німецькому місті Мангейм. Результат Михайла – 63.85 метрів – став його особистим рекордом, а також світовим рекордом U20 у 2023 році.

Представниця Бахмута Вікторія Ткачук із результатом 55,87 секунд виграла забіг на 400 метрів з бар’єрами на змаганнях другого дивізіону командного чемпіонату Європи з легкої атлетики в рамках III Європейських ігор, що пройшов з 20 по 25 червня в польському Хожуві. Своєю перемогою Вікторія додала 16 очок до підсумкового заліку України, чим допомогла національній збірній повернутися до першого дивізіону на наступний командний чемпіонат Європи.

► Дзюдо

Студент Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки Станіслав Сагір, який представляє місто Бахмут, виборов «срібло» у ваговій категорії до 73 кг на чемпіонаті Європи з дзюдо серед кадетів (спортсменів до 18 років), що відбувся 22-25 червня в португальському Одівелаші.

► Кіокушинкай карате

Представник Краматорська Олег Крамаренко став бронзовим призером в розділі «куміте» у категорії «Juniors boys 75-80 кг» на чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате (WKO Shinkyokushinkai), який пройшов 24-25 червня в угорському місті Дебрецен.

 
28.06.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах