Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий Кубок Донецької області з кікбоксингу WKA відбувся в Дніпрі

3-4 червня в місті Дніпро за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації відбувся відкритий Кубок Донецької області з кікбоксингу WKA, що зібрав 100 учасників.

На захід завітав президент Всеукраїнської кікбоксерської асоціації «ВКА» Артур Марабян, який вручив подяку віцепрезиденту громадської організації «Донецька обласна федерація кікбоксингу» Антону Артюхову за активну життєву позицію, допомогу в розвитку молодіжного спорту та популяризацію здорового способу життя.

Донеччина на змаганнях була представлена спортсменами з міст Мирноград, Покровськ та Селидове. Конкуренцію їм склали кікбоксери Дніпропетровщини, Харківщини та Луганщини.

У підсумковому командному заліку перше місце посіли спортсмени з Дніпра, другими стали представники Мирнограду, у активі яких 12 золотих, 6 срібних та 3 бронзові медалі. На третьому місці – команда СК «Барс» міста Покровськ, які здобули 9 золотих і 5 срібних нагород.

Кікбоксерів Донецької області до турніру підготували тренери Артем Пятихатка (СК «Барс», м. Покровськ), Ольга Базунова (м. Селидове) та Євгеній Андрусенко (м. Мирноград).

 

07.06.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах