Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем Європи!

9 травня Україна відзначає День Європи разом із країнами Європейського Союзу. Ми, українці, сьогодні чітко усвідомлюємо себе частиною родини європейських держав зі спільними прагненнями до мирного співіснування, утвердження демократичних цінностей.

Ми щиро дякуємо країнам Європи за потужну підтримку в цей воєнний час – вона надає впевненість у перемозі вільного світу над російською злочинною диктатурою, у зверхності добра над злом, справедливості над безчинством! Сила – у нашій унікальній єдності!

У цей день бажаємо кожному і кожній непохитної віри у світле майбутнє на рідній землі, безмежних життєвих сил задля нових здобутків у славу України!

Нехай тепло сердець рідних і близьких людей живить вас невичерпною енергію задля успішного подолання всіх сьогоденних випробувань!

Довідково:

У європейських країнах відзначають День Європи 9 травня – саме в цей день у 1950 році тодішній міністр закордонних справ Франції Робер Шуман, один із батьків-засновників Об’єднаної Європи, проголосив свою відому декларацію. Вона розпочинається словами: «Мир у світі неможливо забезпечити без прогресивних зусиль, сумірних рівню небезпеки, яка перед ним постає». Цей документ заклав підґрунтя європейської інтеграції, став початком створення Союзу європейських країн, заснованого на спільних цінностях та збереженні миру.

 
09.05.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах