Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


182 нагороди здобули спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2023 року, із них 22 – минулого тижня

У річній скарбничці області за чотири повних місяці:

72 золоті,
48 срібних,
62 бронзові медалі.

Олімпійці вибороли 72 нагороди, неолімпійці – 88, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 22.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня з 24 по 30 квітня поточного року представники Донеччини вибороли 22 нагороди на міжнародних змаганнях, з яких 8 золотих, 8 срібних та 6 бронзових. Визначні результати за кордоном наші атлети показали в шести видах спорту.

► Дзюдо

На міжнародному турнірі «CUPA JUDO BUCOVINA», що відбувся 29 квітня в місті Сучава (Румунія), вихованці Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та ШВСМ Донеччини зі Слов’янської та Лиманської громад відзначилися 5 медалями. «Золото» здобули Вікторія Сотник (у ваговій категорії 57 кг), Назар Макєшин (66 кг) та Кирило Кіян (73 кг), «срібло» – Костянтин Суханов (66 кг), «бронзу» – Захар Макєшин (34 кг).

► Триатлон

Вихованці Школи вищої спортивної майстерності регіону та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки, які представляють місто Слов’янськ, вибороли 9 медалей на міжнародних змаганнях з дуатлону «Карлівський проліт», що пройшли 29 квітня в місті Карлово (Болгарія). Переможцями стали: Іван Шевченко – серед чоловіків, Олександр Потрубач – серед юнаків, Захар Цівковський – серед кадетів. Кіра Агафонова здобула «срібло» серед юніорок та «бронзу» серед жінок. На другі сходинки п’єдесталу зійшли: Мілена Радзівілова – серед молоді, Всеволод Оленічев – серед юніорів, Данило Драгулян – серед юнаків. «Бронзу» змагань серед чоловіків до скарбнички додав Іван Ткаченко.

► Тхеквондо (ВТФ)

Спортсмен Школи вищої спортивної майстерності Артем Гарбар із Дружківки став бронзовим призером у ваговій категорії до 87 кг на чемпіонаті Європи з тхеквондо (ВТФ) серед клубів, що відбувся 27-30 квітня в столиці Болгарії Софії.

 Інваспорт. Пауерліфтинг

Три представники Донецької області відзначилися нагородами в особистих змаганнях Кубку світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що пройшли 29-30 квітня в столиці Грузії Тбілісі. Тетяна Бобровська з Краматорська у ваговій категорії до 55 кг здобула «бронзу» за сумою трьох підходів. Злата Дячук зі Слов’янська в категорії до 79 кг стала кращою в багатоборстві та другою в індивідуальному заліку. Антон Крюков із Маріуполя в категорії до 107 кг виборов «золото» за сумою трьох підходів і «срібло» у індивідуальному заліку.

 Інваспорт. Теніс настільний

На міжнародному турнірі з тенісу настільного серед осіб з інвалідністю, що відбувся 28-30 квітня в місті Аргостолі (Греція), срібну медаль у парних змаганнях MD8 здобув Павло Сагіров із Покровська.

 Інваспорт. Шахи

Ігор Шепелев із Маріуполя став бронзовим призером у командних змаганнях в складі збірної України на чемпіонаті Європи з шахів серед спортсменів з порушенням зору, що пройшов з 20 по 29 квітня в місті Генуя (Італія).

 
02.05.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах