Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Володимира Гуришкіна

Надійшла трагічна звістка – відійшов у вічність Володимир Матвійович Гуришкін, який довгий час у Краматорську працював начальником відділу з питань фізичної культури та спорту, був депутатом міської ради.

За час його трудової діяльності місто активно розвивалося в плані зміцнення та розширення матеріально-технічної бази, особливий розвиток отримали шаховий спорт, а також легка атлетика, проводилося достатньо багато змагань з різних видів спорту.

Володимир Гуришкін пов’язав своє життя із спортом зі шкільних років. Успішно займався у відділенні з волейболу, активно брав участь у змаганнях з тенісу, захоплювався баскетболом і футболом. Після закінчення 10 класів залізничної середньої школи № 8 навчався в Кримському педагогічному інституті на факультеті фізичного виховання. Отримав великий досвід профспілкової роботи, очолюючи профком Старокраматорського машинобудівного заводу.

Колеги Володимира Матвійовича згадують його як людину відповідальну, принципову, яка користувалася авторитетом серед спортивної спільноти міста та області, серед керівників міських підприємств і установ. Він назавжди залишиться в серцях людей, які його знали.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Володимира Гуришкіна. Світла пам’ять!

 
30.04.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах