Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


101 нагороду здобули спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2023 року, із них 12 – минулого тижня

У річній скарбничці області станом на сьогодні:

33 золоті,
33 срібні,
35 бронзових медалей.

Олімпійці вибороли 50 нагород, неолімпійці – 36, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 15.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня з 3 по 9 квітня поточного року представники Донеччини вибороли 12 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 2 золоті, 9 срібних та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в двох видах спорту.

► Дзюдо

8-9 квітня в чеському Тепліце відбувся етап Кубку Європи з дзюдо серед кадетів (спортсменів до 18 років), де бронзовою нагородою відзначився Станіслав Сагір із міста Бахмут, студент Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки. У ваговій категорії до 73 кг, де всього боролися 84 учасники, спортсмен виграв п’ять сутичок із шести проведених.

► Танці на візках

З 7 по 9 квітня в нідерландському Амстельвені відбувся міжнародний турнір зі спортивних танців на візках, у рамках якого багатим на медалі став виступ чотирьох спортсменів з міста Слов’янськ. Наталя Чехонацька здобула «золото» у програмах «Сінгл вумен» і «Фрістайл соло», Сніжана та Володимир Керничні – срібні нагороди в «Дуо латина», «Дуо стандарт» і «Фрістайл дуо». Також Сніжана Кернична отримала «срібло» в індивідуальній програмі «Фрістайл соло» та в парі з Ігорем Боженком у «Фрістайл комбі».

 
11.04.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах