Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик: Спільними зусиллями в 2023 році маємо примножити славні спортивні здобутки Донеччини

10 січня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик у режимі онлайн провів першу в 2023 році розширену апаратну нараду з керівниками обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

«Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться виконати все заплановане на цей рік та примножити славні спортивні здобутки Донеччини. У поточному місяці важливими напрямками є: забезпечення виплат стипендій спортсменам і тренерам, оформлення Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2023 рік, а також прийом статистичної звітності за 2022 рік від територіальних громад Донецької області за формою 2-ФК», - зазначив Володимир Мицик.

Начальники чотирьох відділів управління – організаційно-кадрової роботи, реалізації профільних програм, фізкультурно-спортивної роботи, бухгалтерського обліку та звітності – розповіли про вже проведену діяльність у січні та актуальні завдання.

Окремо фінансові підсумки 2022 року підбила начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності - головний бухгалтер управління Ірина Доценко, звернувши увагу керівників обласних організацій на низку недоліків. Так, питанням, що потребує негайного владнання, є своєчасне подання авансових звітів щодо спортивних заходів (на це надається 3 календарних дні).

Начальник відділу фізкультурно-спортивної роботи управління Марина Будовій зауважила, що невідкладним є упорядкування переміщення спортсменів і тренерів закладу, яке необхідно привести у відповідність до наказу Міністерства молоді та спорту України від 30.09.2022 № 3753 «Про затвердження Порядку забезпечення навчально-тренувального процесу в закладах фізичної культури і спорту в умовах введення воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану в Україні».

На жаль, російські окупанти продовжують завдавати руйнувань і пошкоджень спортивній інфраструктурі Донецької області – відповідна інформація постійно та своєчасно вноситься до державних реєстрів.

У рамках наради керівники обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості Донеччини доповіли про поточне функціонування закладів і поділилися найближчими планами роботи.

 
11.01.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах