Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Успішний виступ збірної Донеччини на всеукраїнських змаганнях зі спортивної аеробіки в Житомирі

Наприкінці 2022 року спортсмени Донецької області додали до скарбнички регіону низку нагород національних турнірів зі спортивної аеробіки, що прийняло місто Житомир.

19-21 грудня збірна Донеччини, до якої увійшли Андрій Мартинов, Ярослава Хлистун, Діана Мороз, Євгенія Вербна, Тетяна Мартинова, Анастасія Бондар, Кристина Колісник, Єлизавета Пєтухова, Поліна Ковальова, Аліна Васюніна та Марія Мельник, вдало виступила на Кубку України. Наші спортсмени взяли участь у всіх 8 розділах програми, посіли 5 перших, 10 других і 4 третіх місць, що в загальнокомандному заліку дозволило опинитися на другій сходинці.

20-22 грудня на Кубку Федерації України зі спортивної аеробіки та фітнесу в тому-таки Житомирі переможну естафету прийняли 29 юних вихованців СК «Бригантина» міста Мирноград і КЗ «КДЮСШ» Курахівської міської ради.

Поліна Бірюкова, Дмитро Бохан, Аліна Васюніна, Ярослава Гоменюк, Іван Гуменюк, Ізабель Джока, Поліна Ковальова, Діана Коршун, Максим Куцев, Іван Лисюк, Уляна Матюшкіна, Марія Мельник, Анастасія Передрій, Катерина Передрій, Анастасія Сирокваша, Вероніка Смоленська, Анастасія Овсяннікова, Каміла Харченко, Станіслав Чульський, Ярослава Хлистун, Діана Мороз, Євгенія Вербна, Тетяна Мартинова, Анастасія Бондар, Кристина Колісник і Єлизавета Пєтухова взяли участь у 19 з 25 розділів програми і показали такі результати: 45 перших, 34 других і 5 третіх місць, що є кращим командним показником на змаганнях.

Супроводжували спортсменів Донецької області на всеукраїнських змаганнях їх тренери Ілона Карпенко, Олена Куцева і Тетяна Кучерук.

31.12.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах