Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання з Новим 2023 роком

Шановні друзі, колеги!

Прийміть щирі сердечні вітання з Новим 2023 роком!

2022-й, що минає, став неймовірним випробуванням на міцність усіх українців, і вкотре підтвердив: головна наша сила – у єдності. Тільки дякуючи мужності та героїзму Збройних Сил України, усіх захисників і захисниць нашої держави, завдяки незламності кожного й кожної на своїй ділянці роботи ми змогли вистояти в умовах військової навали російських окупантів.

Спортсмени і тренери Донеччини, попри вимушену евакуацію з регіону, не припинили підготовку до міжнародних та всеукраїнських змагань, здобувши сотні престижних нагород. Кожною своєю появою на закордонних п’єдесталах пошани із синьо-жовтим прапором представники спортивного фронту доводили всьому світу, що Донецька область – це Україна!

Перемоги та призові місця на Дефлімпійських іграх, Всесвітніх іграх, чемпіонатах світу та Європи 2022 року стали черговим важливим підтвердженням, що Маріуполь, Бахмут, Лиман, Краматорськ, Дружківка, Слов’янськ та багато інших міст – це все невід’ємна частина української Донеччини!

Сьогодні ми впевнені, що будь-які виклики нам під силу, якщо підійти до їх вирішення пліч-о-пліч, як одна велика команда. Тому маємо непохитну віру, що 2023 рік обов’язково принесе багато українських звитяг та здобутків, подарує радісні миттєвості, здійснення добрих надій і прагнень, що закарбовані в серцях!

Бажаємо всім, щоб наступні 365 днів доля щедро дарувала міцне здоров’я, невичерпні енергію, наснагу й натхнення, теплу підтримку однодумців, любов рідних та близьких!

 

З найкращими побажаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
30.12.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах