Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Національному олімпійському комітету України – 32 роки

22 грудня виповнюється 32 роки з дня заснування Національного олімпійського комітету України. Саме в цей день у 1990-му Перша Генеральна асамблея засновників ухвалила історичне рішення. Основні завдання НОК України – забезпечення участі в Олімпійських іграх, розширення міжнародного співробітництва, популяризація масового спорту та здорового способу життя.

Наводимо текст привітання з нагоди 32-ї річниці заснування НОК України від начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика:

«Спортивна спільнота Донеччини завжди докладала максимум зусиль і робитиме й надалі все задля поширення олімпійських цінностей серед широких верств населення, виховання сильної здорової нації та появі на спортивному небосхилі України нових зірочок.

Віримо, що будь-які негаразди та перешкоди велика олімпійська родина зможе спільними згуртованими зусиллями успішно подолати, і попереду нас чекатиме багато яскравих перемог!

Сердечно бажаємо всім прихильникам олімпійського руху України, щоб вірними супутниками в реалізації всіх задумів і планів були невичерпні енергія та наснага, родинні тепло й затишок!».

 
22.12.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах