Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивна спільнота Донеччини долучилася до Радіодиктанту національної єдності-2022

9 листопада – у День української писемності та мови – українці з усього світу писали радіодиктант національної єдності. У 2022 році «Українське радіо» провело захід у 22-й раз.

Авторка цьогорічного тексту під назвою «Твій дім» – українська письменниця і режисерка, членкиня Українського ПЕНу Ірина Цілик. Читала його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Долучилася до заходу, спрямованого на об’єднання навколо України та української мови, і спортивна спільнота Донецької області. У режимі онлайн одночасно писали диктант працівники управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації на чолі з начальником управління Володимиром Мициком, представники обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості, тренери. У місті Полтава учасниками Радіодиктанту національної єдності стали учні та працівники Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки.

«Дякую кожному і кожній, хто сьогодні долучився до загальнонаціонального диктанту на знак поваги до української мови та української культури. Ми всім серцем любимо свою країну, пишаємося, що є українцями – сильними та незламними! Робимо і робитимемо надалі максимум задля нових національних перемог і здобутків!», - зазначив Володимир Мицик.

Текст диктанту зачитували в ефірі «Українського радіо», і його також можна послухати за посиланням. Незмінними є умови акції: диктант треба писати лише від руки. Надіслати роботу на перевірку потрібно протягом 24 годин після закінчення диктанту (тобто до 11:00 четверга, 10 листопада). Паперовий лист має бути надісланий на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001 (важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада). Електронний лист (відскановий чи сфотографований текст диктанту) приймається на електронну пошту: rd@ukr.net, rd@suspilne.media.

Звірити написаний текст диктанту з оригінальним можна буде 11 листопада на сайтах Українського Радіо (ukr.radio) та Суспільного Мовлення (corp.suspilne.media).

 
 
 
09.11.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах