Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


468 нагород здобули спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, із них 16 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

228 золотих,
153 срібних,
87 бронзових медалей.

Олімпійці здобули 251 нагороду, неолімпійці – 158, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 59.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня, з 24 по 30 жовтня поточного року, представники Донеччини вибороли 16 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 8 золотих, 4 срібних та 4 бронзові. Визначні результати атлети показали в трьох видах спорту.

Важка атлетика

На чемпіонаті Європи з важкої атлетики в албанському Дурресі 6 медалей здобули спортсмени з міста Вугледар. Євген Бурбала у ваговій категорії понад 109 кг серед юніорів до 20 років став володарем «золота» у вправі поштовх, «бронзи» у вправі ривок і «срібла» за сумою двоборства. Кристина Бородіна відзначилася трьома срібними нагородами у ваговій категорії понад 87 кг серед жінок до 23 років: у вправах ривок, поштовх і в сумі двоборства.

Дзюдо

За підсумками національного чемпіонату Польщі з дзюдо серед дівчат, що відбувся 29-30 жовтня, золоту медаль у ваговій категорії 63 кг виборола Ганна Зайцева зі Слов’янська.

Танці на візках (Інваспорт)

Представники Слов’янська здобули 9 медалей чемпіонату Європи зі спортивних танців на візках, місцем проведення якого з 28 по 30 жовтня стала столиця Чехії Прага. Сніжана Кернична і Володимир Керничний вибороли по три «золота» у класі 1 в програмах «Duo Freestyle», «Duo Standart» та «Duo Latina». Сніжана Кернична та Ігор Боженко отримали по «бронзі» у програмі «Сombi Freestyle», також третьою Сніжана була в індивідуальних жіночих змаганнях програми «Freestyle».

 
02.11.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах