Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


435 нагород здобули спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, із них 7 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

212 золотих,
143 срібних,
80 бронзових медалей.

Олімпійці здобули 232 нагороди, неолімпійці – 154, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 49.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня, з 10 по 16 жовтня поточного року, представники Донеччини вибороли 7 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 3 золоті, 3 срібні та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в низці видів спорту.

► Велосипедний спорт

Валерія Кононенко, яка представляє місто Лиман, стала другою за підсумками престижної велогонки серед жінок «Chrono des Nations», що відбулася у французькому Ле-Ерб’є 16 жовтня.

► Дзюдо

Спортсменка зі Слов’янська Ганна Зайцева виборола «золото» у ваговій категорії 63 кг на міжнародному турнірі з дзюдо серед кадетів, який 15-16 жовтня прийняло місто Бонді (Франція).

► Легка атлетика

Вікторія Калюжна з Дружківки найшвидше серед жінок подолала дистанцію в 21 км на традиційному легкоатлетичному забігу «Cracovia Royal Half Marathon», що 16 жовтня відбувся в польському Кракові.

► Шашки

Представниця Краматорська Надія Чижевська здобула перемогу на етапі Кубку світу з шашок «чекерс», який проходив 15-16 жовтня в столиці Чехії Празі.

► Інваспорт. Настільний теніс і шашки

Спортсмени з міста Бахмут увійшли до числа призерів міжнародного фестивалю для осіб з ураженням опорно-рухового апарату «Taur de Aur», що з 13 по 16 жовтня відбувся в столиці Молдови Кишиніві. У змаганнях з настільного тенісу Наталя Зубар виборола «срібло», Артур Радковський – «бронзу». Також Артур став другим за підсумками турніру з шашок.

 
19.10.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах