Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Днем захисників і захисниць України!

14 жовтня, у День козацтва й Покрови Пресвятої Богородиці, всі українці шанують мужність та героїзм захисників і захисниць нашої держави, які протягом століть відстоюють право на свободу, волю та незалежність.

Ми вклоняємося до землі й сердечно дякуємо всім, хто з початком повномасштабної воєнної російської агресії проти України долучився до оборони рідної землі та з кожним днем наближає вигнання з неї загарбників. Наші сміливі воїни, знайте, ви – наша гордість і найяскравіший приклад незламності!

Сьогодні надзвичайно важливим є внесок кожного й кожної в тріумф добра над злом, правди над брехнею, світла над темрявою і, зрештою, у величну звитягу над російським окупантом. Адже українці розуміють, заради чого борються і йдуть на самопожертви – аби наші діти мали можливість будувати щасливе світле майбутнє на своїй землі під мирним небом!

У цей день, який уособлює воїнську доблесть і честь, ми щиро бажаємо нашим захисникам і захисницям теплої сердечної підтримки найдорожчих серцю людей, яка була б невичерпним джерелом сил та енергії! Зичимо вам найміцнішого здоров’я, справжнього козацького гарту, витримки й наснаги задля нових звершень в ім’я України!

 

З непохитною вірою в перемогу,

начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
14.10.2022

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах